Κ003 C.W.F RO ΑΝΤΙΣΤΡOΦΗ ΟΣΜΩΣΗ 5-6-7 ΣΤΑΔΙΩΝ Με ψηφιακό panel μέτρησης για TDS


TOP
TOP

Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την τελειότερη μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης. --------- Το σύστημα έχει ρυθμιστή πίεσης για να αποφεύγονται διαρροές σε αύξηση τις πίεσης του δικτύου , μεμβράνη 100GPD για μεγαλύτερη απόδοση & και ψηφιακό πίνακα ελέγχου για τα TDS για να ελέγχει κάθε στιγμή ο χρήστης την καλή λειτουργία του συστήματος & το ότι παράγει το σύστημα καθαρό υγιεινό νερό απαλλαγμένο από επικίνδυνους ρύπους Όλα τα υλικά φίλτρανσης των συστημάτων μας είναι πλήρως πιστοποιημένα  υπό τα αυστηρότερα πρότυπα (NSF, FDA ,ΙSO κλπ), ενώ οι προμηθευτές μας αποτελούν διακεκριμμένα μέλη Ενώσεων σχετικών με την ποιότητα του νερού (Water Quality Association κλπ). P289


371.00 

Μάθε Περισσότερα


1ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστών (5 μικρά)
Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2ο στάδιο: BLOCK φίλτρο ενεργού άνθρακα 5 μικρά
Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.

3ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 1 εκατομμυριστά (1 μικρά) . Το φίλτρο ιζήματος είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί αιωρήματα και άλλα ιζήματα που δεν συγκρατούνται λόγω του μεγέθους τους από το 1ο στάδιο.

4ο στάδιο: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite)
Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης. Εγκεκριμένο από την NSF

5ο στάδιο:Φίλτρο εκροής άνθρακα
Το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας το ph και τη γεύση του νερού.

Δεξαμενή: Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 7,5 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι προκαταρκτικά φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

Βρύση εκροής: Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης είναι μία βρύση που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη.

6ο στάδιο Φίλτρο εμπλουτισμού ασβεστίου μαγνησίου

7ο στάδιο λαμπα UV PHILIPS 11W

Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την τελειότερη μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης.
Tα πεντε στάδια φίλτρανσης του συστήματος RO επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση εώς και 99% των εξής στοιχείων που ενδεχομένως επιβαρύνουν ή μολύνουν το νερό βρύσης :
Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό, Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φωσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα, Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia, Σκληρότητα, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Υδράργυρος, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

Συνοδεύεται απο ανεξάρτητο βρυσάκι εξαγωγής καθαρού νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και πλήρες κιτ εγκατάστασης.& αντλια

Η μεμβράνη TFC του συστήματος έχει πλήρως ελεγχτεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με NSF/ANSI Standard 58.

Παρέχεται πλήρης εγγύηση δυο ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος (εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
PANEL αγωγιμότητας NAI
Δεξαμενή χωρητικότητας 7,5lt

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΑΙ
Πρεσσοστάτης χαμηλής-υψηλής πίεσης
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΧΕΙΟΥ
Π20,5cm/B8,9cm/Υ20,2cm
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΤΡΩΝ:
1. Πολυπροπυλένιο 5m
2. Συμπαγής άνθρακας
3. Πολυπροπυλένιο 1m
4. Μεμβράνη αφαλάτωσης 100 GPD 0,0001m
5. Συμπαγής άνθρακας
6. Mineral
7. ΛΑΜΠΑ UV
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 42cmx50,8cmx8,9cm