ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ BEST SELLER ROBUST 1000 ECO SOFT MADE IN GERMANY Αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία φίλτρανσης νερού. Το νερό κουβαλά επικίνδυνες ουσίες% αναγκάζεται κάτω από πίεση να περάσει από μεμβράνη διαπερατότητας 0,0001 micron. & οι ανεπιθύμητες ουσίες σταματούν στην μεμβράνη και εκ πλένονται στην αποχέτευση. Η τεχνολογία της αντίστροφης ώσμωσης επιτυγχάνει την αφαίρεση από το νερό του 95-97% των αλάτων αλλά και άλλων επικίνδυνων ρύπων και αποδίδει νερό υψηλού βαθμού καθαρότητας. Tο σύστημα είναι το BEST SELLER τις eco soft για καφετέριες, μπαρ κι εστιατόρια. Είναι άμεσης ροής, παράγει το νερό τόσο γρήγορα 1 litro το λεπτο που δεν χρειάζεται δεξαμενή για το νερό. Μπορεί να συνδεθεί με βρύση & στη μηχανή εσπρέσο. Παράγει νερό με μηδενική ποσότητα αλάτων κάνοντας το νερό ιδανικό για την παραγωγή καφέ. Είναι εγκατεστημένα μανόμετρα που μετρούν την πίεση σε διάφορα σημεία του συστήματος, για να ειδοποιούν την αλλαγή των φίλτρων. Το σύστημα περιλαμβάνει 3 φίλτρα συμπαγούς ενεργού άνθρακα, 3 μεμβράνες ώσμωσης 100 GPD. Κατασκευάζεται από την Ecosoft. Εχει 5 στάδια φίλτρανσης εκ των οποίων τα 3 είναι μεμβράνες Οσμωσης.100 GPD Είναι ιδανική για καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Είναι σύστημα άμεσης ροής, δηλαδή το νερό δεν αποθηκεύεται σε δεξαμενή αλλά πηγαίνει κατευθείαν στη μηχανή εσπρέσο ή στο βρύση σας


880.00 

Μάθε Περισσότερα


Διαστάσεις σε mm (Ύψος, Πλάτος, Βάθος): 420 х 425 х 265

Παράγει καθαρό νερό με ταχύτητα 1 L/m (ένα λίτρο κάθε λεπτό).

Κατανάλωση ρεύματος: μόνο 80 W

Διαθέτει προστασία χαμηλής πίεσης. Όταν έχετε διακοπή νερού ή όταν η πίεση του δικτύου σας πέσει κάτω από 0.4 bar, τότε το σύστημα σταματά να δουλεύει.

Διαθέτει προστασία υψηλής πίεσης. Όταν δεν είναι ανοικτή η μηχανή του καφέ δεν δουλεύει το σύστημα

Αφαιρεί τελείως όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό, χλώριο, βαρεα μέταλλα

Φυτοφάρμακα, οργανικούς χημικούς ρύπους και αλλά

Περιλαμβάνει το σετ για τη σύνδεση καθώς και οδηγίες χρήσης.

Χρειάζεται υδραυλικό για την εγκατάσταση.

Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Διαθέτει ξεχωριστή βρύση μόνο για το φιλτραρισμένο νερό. Αλλα μπορεί να την συνδέσετε απευθείας με την μηχανή εσπρέσο.Διαθέτει ηλεκτρική αντλία Η αντίστροφη όσμωση είναι η πιο αξιόπιστη τεχνολογία επεξεργασίας νερού. Λόγω της ειδικής ημιπερατής μεμβράνης, επαρκές πόσιμο νερό μπορεί να καθαριστεί από κάθε είδους επιβλαβείς ακαθαρσίες, συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτηρίων. Οι πόροι μεμβράνης RO είναι 200 φορές μικρότεροι από τους ιούς και 4000 φορές μικρότεροι από τα βακτήρια.
Η αντλία υψηλής πίεσης παρέχει νερό σε 2 σταθερά εγκατεστημένα στοιχεία μεμβράνης. Το διήθημα (καθαρισμένο μεμβράνη νερό) μετά την επεξεργασία ρέει σε φίλτρο ενεργού άνθρακα και το συμπύκνωμα (λύματα) ρέει στο δεύτερο στάδιο της διήθησης μεμβράνης, που επιτρέπει επαρκή ελαχιστοποίηση των λυμάτων (συμπύκνωμα).

Αφού το συμπύκνωμα καθαρισμού με RO περάσει από τον περιοριστή ροής αποβάλλεται στον αποχέτευση. Πριν από την τρίτη μεμβράνη, εγκαθίσταται το δεύτερο μανόμετρο, το οποίο παρακολουθεί την πίεση στη μονάδα μεμβράνης.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Σας συνιστούμε να αντικαθιστάτε το διάφραγμα κάθε 2000 ώρες λειτουργίας του.
Συχνότητα αντικατάστασης:

Χρόνος λειτουργίας 12 ώρες την ημέρα (840-900 λίτρα την ημέρα) αντικατάσταση μία φορά σε 5-6 μήνες
Χρόνος λειτουργίας 8 ώρες την ημέρα (560-600 λίτρα την ημέρα) αντικατάσταση μία φορά σε 8-9 μήνες
Χρόνος λειτουργίας 4 ώρες την ημέρα (280-300 λίτρα την ημέρα) αντικατάσταση μία φορά σε 16-17 μήνες