Μάθε Περισσότερα


Το φυσίγγιο περιέχει ένα μείγμα κεραμικών μπάλων υψηλής ποιότητας φυσικής προέλευσης, τα οποία είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται στην ιατρική της Άπω Ανατολής από τότε καιρό. Το κατάλληλο μείγμα μέσων έχει τρεις λειτουργίες, δηλαδή αλκαλοποιεί,  και επεξεργάζεται ιονισμένο νερό. Η κατανάλωση αυτού του νερού έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία μας.
Το αλκαλικό και ιονισμένο νερό με χαμηλή ΟRΡ (δυναμικό μείωσης οξείδωσης) είναι ένας τέλειος καθαριστής ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες αποτελούν την κύρια αιτία ανάπτυξης καρκίνου και είναι υπεύθυνες για την επιταχυνόμενη διαδικασία γήρανσης.
Το αλκαλικό νερό και απορροφάται εύκολα από τα κύτταρα.

Το GOLD LIFE FILTER είναι επίσης αποτελεσματικό ανοργανοποιητικό. Η επαφή με τα κεραμικά μέσα (χάρη σε ένα φυσικό φαινόμενο-διάχυση) εμπλουτίζει το νερό με διάφορα μικρο- και μακροστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, σελήνιο, σίδηρο κ.λπ.

TO GOLD LIFE FILTER σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και αντικατάσταση, χωρίς προηγμένα εργαλεία. Το μέγεθος των μέσων επιλέχθηκε για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη επαφή με το νερό και για να μεγιστοποιηθεί η απόδοση του φίλτρου.

Αυτό το φίλτρο εφαρμόζετε ως μετα-φίλτρο τόσο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης όσο και σε συστήματα άμεσης ροής.
• χαμηλώνει το ORP του νερού σε -400 mV καθιστώντας το ιδιαίτερα αντιοξειδωτικό και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης
• εμποδίζει τις ελεύθερες ρίζες
• αυξάνει το pH του νερού
• αποτοξινώνει το σώμα και αποκαθιστά την ισορροπία όξινης βάσης
• αυξάνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
• εμπλουτίζει το νερό με ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, σελήνιο, σίδηρο Αλλαγή κάθε 12 μήνες