Για την καταπολέμηση των αλάτων με πιστοποίηση για πόσιμο νερό NSF 60. Το Siliphos II είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά για την καταπολέμηση των αλάτων που ενδεικνύεται για πόσιμο νερό (food grade). Η χημική του ονομασία είναι (NaPO3)6 Εξαμεταφωσφορικό Νάτριο και δημιουργείτε έπειτα από τήξη πολυφωσφορικού νατρίου και οξείδια ασβεστίου σε υψηλές θερμοκρασία (1200℃-1700℃). Το Siliphos II αντιδρά με τα θετικά ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου (Ca2+ & Mg2+) και τα κάνει διαλυτά στο νερό. Έτσι με αυτό τον τρόπο αποτρέπει τις επικαθίσεις αλάτων στις σωληνώσεις, boiler και άλλες συσκευές. Επίσης ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του Siliphos είναι ότι αντιδρά με τα ιόντα σιδήρου Fe2+ δημιουργώντας μια αδιάλυτη ταινία που προστατεύει τις μεταλλικές σωλήνες από την διάβρωση. Χρησιμοποιώντας 1 kg αυτού του προϊόντος, μπορείτε να επεξεργαστείτε έως και 250 m 3 νερού. Το υλικό πλήρωσης κατασκευάζεται στη Γερμανία στο Ludwigshafen και είναι πιστοποιημένο κατά NSF/ANSI/CAN 60 (www.nsf.org).

Με αυτόματη ογκομετρική κεφαλή. Οι αποσκληρυντές νερού αφαίρουν αλάτα ασβεστίου και μαγνησίου από το νερό. Έτσι έχουμε καθαρές σωληνώσεις αλλά και συσκευές όπως τα πλυντήρια, θερμοσίφωνες, βραστήρες, καφετιέρες κ.α. . Συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού και απαιτείται ρεύμα και αποχέτευση. Η μέθοδος της αποσκλήρυνσης βασίζεται στην ιοντοεναλλαγή. Καθώς το σκληρό νερό περνάει μέσα από τη ρητίνη ,τα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου που έχουν πιο ισχυρό φορτίο από αυτό των ιόντων του νατρίου αντικαθιστούν τα ιόντα νατρίου της ρητίνης,.. Μετα από κάποια λίτρα γίνεται κορεσμός της ρητίνης ο αποσκληρυντής εκτελεί αυτόματα πρόγραμμα καθαρισμού (αναγέννηση) της ρητίνης. Απαραίτητος σε οικίες, ιατρεία, ξενοδοχεία, γραφεία, καφετέριες, επαγγελματικά πλυντήρια. Τοποθετείται στην κεντρική παροχή του σπιτιού. σε στεγασμένο χώρο Η είσοδος και η έξοδος του νερού είναι 1 ίντσα. Ρητίνη της Purolite - made in USA Η ρητίνη χρειάζεται αλλαγή κάθε 5 με 7 χρόνια. Κάθε μήνα χρειάζεται να προσθέσετε χλωριούχο νάτριο (αλάτι) ώστε να κάνει αναγέννηση της ρητίνης το σύστημα. Το σύστημα χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει. Πρέπει να συνδεθεί με την αποχέτευση του σπιτιού σας. Χαρακτηριστικά . Αυτόματα μετρά τα λίτρα νερού που διέρχονται από την συσκευή & ρυθμίζεται για την έναρξη αναγέννησης της ρητίνης με βάση τα λιτρα νερού. Η λειτουργεία του αποσκλήρυνσή γίνεται &χειροκίνητα. Περιεκτικότητα ρητίνης : 2 lt )Διαστάσεις (Υψος-Πλάτος-Μήκος) : 810-320-500 (mm) Σύνδεση παροχής : 3/4 Σημειώστε το εξής 1 L ρητίνης στους 20 γερμανικούς βαθμούς σκληρότητας παράγει 120L αποσκληρυμένο νερό. Θα πρέπει να προμηθευτούμε το test για να δούμε την σκληρότητα του νερού για να υπολογίσουμε το μέγεθος του αποσκληρυντη που θα αγοράσουμε.

Mε αυτόματη ογκομετρική κεφαλή. Οι αποσκληρυντές νερού αφαίρουν αλάτα ασβεστίου και μαγνησίου από το νερό. Έτσι έχουμε καθαρές σωληνώσεις αλλά και συσκευές όπως τα πλυντήρια, θερμοσίφωνες, βραστήρες, καφετιέρες κ.α. . Συνδέεται στην κεντρική παροχή του νερού και απαιτείται ρεύμα και αποχέτευση. Η μέθοδος της αποσκλήρυνσης βασίζεται στην ιοντοεναλλαγή. Καθώς το σκληρό νερό περνάει μέσα από τη ρητίνη ,τα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου που έχουν πιο ισχυρό φορτίο από αυτό των ιόντων του νατρίου αντικαθιστούν τα ιόντα νατρίου της ρητίνης,.. Μετα από κάποια λίτρα γίνεται κορεσμός της ρητίνης ο αποσκληρυντής εκτελεί αυτόματα πρόγραμμα καθαρισμού (αναγέννηση) της ρητίνης. Απαραίτητος σε οικίες, ιατρεία, ξενοδοχεία, γραφεία, καφετέριες, επαγγελματικά πλυντήρια. Τοποθετείται στην κεντρική παροχή του σπιτιού. σε στεγασμένο χώρο Η είσοδος και η έξοδος του νερού είναι 1 ίντσα. Ρητίνη της Purolite - made in USA Η ρητίνη χρειάζεται αλλαγή κάθε 5 με 7 χρόνια. Κάθε μήνα χρειάζεται να προσθέσετε χλωριούχο νάτριο (αλάτι) ώστε να κάνει αναγέννηση της ρητίνης το σύστημα. Το σύστημα χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει. Πρέπει να συνδεθεί με την αποχέτευση του σπιτιού σας. Σημειώστε το εξής 1 L ρητίνης στους 20 γερμανικούς βαθμούς σκληρότητας παράγει 120L αποσκληρυμένο νερό. Θα πρέπει να προμηθευτούμε το test για να δούμε την σκληρότητα του νερού για να υπολογίσουμε το μέγεθος του αποσκληρυντη που θα αγοράσουμε.

Το φίλτρο αποσιδήρωσης FERROMIX είναι μία άκρως αποτελεσματική και οικονομική μέθοδος απομάκρυνσης του σιδήρου από το πόσιμο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα συστήματα επεξεργασίας νερού. Λειτουργεί ως αδιάλυτος καταλύτης που ενισχύει την αντίδραση μεταξύ του διαλυμένου οξυγόνου (D.O.) και των ενώσεων σιδήρου. Στα υπόγεια ύδατα, το διαλυμένο σίδηρο βρίσκεται συνήθως σε μορφή σιδηρούχου διττανθρακικού, λόγω της υπερβολικής ποσότητας διοξειδίου του άνθρακα. Δεν είναι διηθήσιμο, δηλαδή δεν μπορεί να περάσει μέσα από ένα φίλτρο. Το φίλτρο αυτό λειτουργεί λοιπόν ως καταλύτης μεταξύ του οξυγόνου και της διαλυτής ένωσης σιδήρου και ενισχύει την αντίδραση της οξείδωσης του Fe++ σε Fe+++ και παράγει υδροξείδιο τρισθενούς σιδήρου το οποίο μπορεί να φιλτραριστεί από το πόσιμο νερό εύκολα. Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Εάν η συσκευή σας είναι άνω πάγκου, τότε η άσπρη φλάντζα πρέπει να κοιτάει προς τα κάτω. Εάν η συσκευή σας είναι κάτω πάγκου, τότε η άσπρη φλάντζα πρέπει να κοιτάει προς τα πάνω. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υλικό Φίλτρου ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Micron (μm) 10 μm Μέγεθος φίλτρου (ίντσες) 10″ Συχνότητα Αντικατάστασης 6-12 ΜΗNEΣ Ύψος (mm) 254 Διάμετρος (mm) 73