ECOSOFT AQUA CALCIUM 6 ΣΤΑΔΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ


Μάθε Περισσότερα


Χαρακτηριστικά του  μοντέλου

Παρέχει 100% ασφάλεια - οι ιοί και τα βακτήρια δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να επιβιώσουν. Η μεμβράνη επιτρέπει τη διέλευση μόνο μορίων νερού.
Το νερό ασβεστίου είναι εύγεστο και υγιεινό. Το ασβέστιο απορροφάται πλήρως από το νερό. Η βέλτιστη και σταθερή ποσότητα ορυκτών στο νερό είναι 55 is65 mg / l. Μελετήσαμε με μεγάλη προσοχή πώς το νερό περνά μέσα από ορυκτά πετρώματα στη φύση και επαναλάβαμε αυτήν τη διαδικασία στο φίλτρο. Η εγκατάσταση του είναι μία απλή διαδικασία και η κουζίνα σας θα παραμείνει ανέπαφη. Το φίλτρο τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη όσο το δυνατόν πιο συμπαγή λόγω του σταθερού σχεδιασμού, καθώς και της δυνατότητας κάθετης και οριζόντιας εγκατάστασης. Ο νεροχύτης σας θα συμπληρωθεί από μια κομψή και καλαίσθητη επιχρωμιωμένη βρύση η οποία θα σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στο πόσιμο νερό.
Η αντικατάσταση των φίλτρων είναι πολύ εύκολη .Τα φίλτρα σας παρέχουν συνεχόμενη πρόσβαση σε νερό υψηλής ποιότητας. Τα φίλτρα αντικατάστασης πωλούνται σε κατάλληλα κιτ. Οποιοδήποτε ενήλικο μέλος της οικογένειας μπορεί να διαχειριστεί την εγκατάστασή του. Και είμαστε πάντα διαθέσιμοι - είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και καλύψουμε τις απορίες σας να σας φροντίσουμε, υπενθυμίζοντας σας πότε πρέπει να αλλάζετε τα φίλτρα.

Έρχεται το φίλτρο Ecosoft P'URE AquaCalcium RO

Το DOW Filmtec ™ (ΗΠΑ) είναι πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας αντίστροφης όσμωσης.
   6 στάδια καθαρισμού νερού, συμπεριλαμβανομένου του   εμπλουτισμoύ με  ασβεστίου του νερού
έως 280 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα.
δοχείο πίεσης για πόσιμο νερό με ωφέλιμο όγκο 7 λίτρων.

Το φίλτρο εγκαθίσταται στην κουζίνα κάτω από το νεροχύτη. Σχεδιασμένο μόνο για τον καθαρισμό κρύου νερού.

Οφέλη της αντίστροφης όσμωσης

Η τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης επιτρέπει την απομάκρυνση του 99,8% της ρύπανσης από το νερό. Αυτός είναι ο πιο προηγμένος τρόπος καθαρισμού πόσιμου νερού που διατίθεται για οικιακή χρήση.

Η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης Dow Filmtec ™ 280 l / daw είναι το βασικό μέρος του φίλτρου. Καθαρίζει το νερό σε μοριακό επίπεδο, διατηρώντας όλες τις ποικιλίες ρύπανσης, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων και ιών.

Η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης είναι ένα ημι-διαπερατό ύφασμα πολυμερούς. Οι πόροι του είναι 200 φορές μικρότεροι από το μέγεθος των ιών, επομένως ο καθαρισμός μεμβρανών εγγυάται πλήρη βιολογική προστασία. .
Εμπλουτισμός νερού με την απαραίτητη ποσότητα ασβεστίου.

Σύμφωνα με την έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το ασβέστιο απορροφάται εξίσου από τα τρόφιμα και το νερό. Χάρη στο φίλτρο ορυκτών AquaCalcium, η οικογένειά σας θα προσλαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα ασβεστίου σε καθημερινή βάση .
Οφέλη του ασβεστίου για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Το ασβέστιο είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο και είναι το πιο κοινό ιχνοστοιχείο στο σώμα. Η λήψη της απαιτούμενης ποσότητας ασβεστίου καθημερινά απαιτείται από:

Μικρά παιδιά και έφηβους - για τον σωστό σχηματισμό και ανάπτυξη στοιχείων του μυοσκελετικού συστήματος.
Από ενήλικες - καθώς είναι απαραίτητο για την καλή υγεία και ευεξία.
Από ηλικιωμένους - για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης και ανάπτυξης ορισμένων ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία.

Το αρκετό ασβέστιο βοηθά στην πρόληψη επεισοδίων υπέρτασης, εγκεφαλικών , της οστεοπόρωσης και της παχυσαρκίας. Το εμπλουτισμένο με ασβέστιο νερό είναι ιδανικό για άτομα με ενεργό τρόπο ζωής, καθώς και για άτομα που διατρέχουν κίνδυνο ανεπαρκούς διατροφής.
Πώς λειτουργεί το φίλτρο ορυκτών AquaCalcium;

Το AquaCalcium είναι ένα αντικαταστάσιμο φίλτρο με κόκκους ορυκτών. Το φίλτρο ορυκτοποίησης είναι με τέτοιο τρόπο  σχεδιασμένο ώστε να διασφαλίζει ότι η ταχύτητα της ροής του νερού είναι όπως αυτή των φυσικών ορεινών πηγών. Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα, η περιεκτικότητα σε ασβέστιο διατηρείται πάντα στα 55-65 mg/l

 
Το φίλτρο αντίστροφης όσμωσηςEcosoft P'URE AquaCalcium έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει το πόσιμο νερό σε ιδανική ποιότητα σε νοικοκυριά με έως 5 άτομα μέλη .

Το πόσιμο νερό που είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο είναι κατάλληλο για άτομα όλου του ηλικιακού φάσματος , καθώς επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν τη βέλτιστη ημερήσια ποσότητα ζωτικού ασβεστίου.


Στάδια διήθησης

Το νερό της βρύσης περνά πρώτα από τρία φίλτρα αντικατάστασης πριν από την επεξεργασία. Αυτά αναχαιτίζουν τη μηχανική ρύπανση (σκουριά, άμμο, λάσπη και άλλα), το χλώριο και τις ενώσεις του.

Το 4ο βήμα είναι η μεμβράνη, η οποία σε μοριακό επίπεδο καθαρίζει το πόσιμο νερό από το 99,8% των ακαθαρσιών, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων και των ιών.
Το καθαρό νερό μετά τη μεμβράνη διαπερνά το φίλτρο AquaCalcium για το πρώτο στάδιο εμπλουτισμού. Η τεχνολογία του φίλτρου αναπαριστά την φυσική ροή του νερού μέσα από βράχους και πέτρες. Εξαιτίας αυτού, ο χρόνος της επαφής του νερού με τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του φίλτρου AquaCalcium αυξάνεται, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαδικασία εμπλουτισμού.

. Η τεχνολογία του φίλτρου προσομοιώνει τον φυσικό ρυθμό διέλευσης του νερού μέσω πετρωμάτων. Για αυτό το λόγο ο χρόνος επαφής του νερού με το φυσικό ορυκτό του φίλτρου αντικατάστασης AquaCalcium αυξάνεται, διασφαλίζοντας αποτελεσματική ανοργανοποίηση.
Στη συνέχεια, το νερό συλλέγεται σε μια δεξαμενή αποθήκευσης, από την οποία περνά στο δεύτερο στάδιο της ανοργανοποίησης στο φίλτρο αντικατάστασης AquaCalcium.
Αυτός ο σχεδιασμός σάς επιτρέπει να διατηρείτε την απαραίτητη και σταθερή περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο καθαρό νερό.
Το τελικό στάδιο της φίλτρανσης - είναι ένα φίλτρο άνθρακα- που έχει σχεδιαστεί για τον τελικό καθαρισμό του νερού. Περιέχει ενεργό άνθρακα υψηλής ποιότητας από κέλυφος καρύδας, το οποίο διορθώνει τη γεύση και τη μυρωδιά του καθαρισμένου νερού.
Το σύστημα κατακρατά όλους τους ρύπους κατά 99,8% και το ποιο βασικό μιμείται την φυσική ροή του νερού που περνά μέσα από τα στρώματα του εδάφους εμπλουτίζοντας με τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του φίλτρου AquaCalcium σε μαγνήσιο και ασβέστιο

ΑΦΑΙΡΕΙ

Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό, Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φωσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα, Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia, Σκληρότητα, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

                                                                    

              ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ                 , H x W               x D, mm

          

               310х440х195

          

               ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ                ΔΟΧΕΙΟΥ, H x               W x D,                mm

          

               350х260х260